Korundin tarina

Kulta- ja Hopeapaja Korundi sijaitsee Kouvolan keskustassa – vain muutaman askeleen päässä kävelykatu Manskilta – osoitteessa Keskikatu 10.

Korundi sijaitsee Kouvolan keskustassa

Korundi rakentaa vankalle paikalliselle perinteelle. Samalla paikalla on toiminut kultasepänliike jo ainakin 40 vuoden ajan, ennen Korundia 30 vuotta Hopeapaja Olli Ronkka Ky.

Vuonna 2014 liike siirtyi uuteen aikakauteen, kun Ollin opissa kasvaneet ja kehittyneet Sirkku Ranta ja Katri Henttonen ottivat vetovastuun. Sirkku ja Katri ovat kunnianhimoisia kultaseppiä, jotka nauttivat haasteista – ja vannovat hyvän asiakaspalvelun nimeen.

Kulta- ja Hopeapaja Korundi Oy on Kouvolan Ydinkeskusta ry:n jäsen ja pitää omalta osaltaan huolta siitä, että keskusta säilyy elinvoimaisena.

Tekijät

Kultaseppä Katri Henttonen

Katri on toiminut alalla vuodesta 2001. Katri nauttii erityisesti töistä, jotka vaativat tarkkaa silmää ja herkkien yksityiskohtien hiomista.

Vapaalla Katrin saattaa löytää zumba-tunnilta tai koiran kanssa lenkiltä.

Kultaseppä Sirkku Ranta

Sirkku on ollut alalla jo vuodesta 1986. Sirkku tykkää erityisesti kivien istutuksesta – ja kun vaativan työn saa maaliin, fiilis on aina katossa.

Vapaa-ajalla Sirkkua liikuttaa kaksi koiraa.