Palvelut

Korundin pajan puolella valmistetaan tilaustyöt jalometalleista (kulta, hopea, platina, palladium) ja istutetaan timantit ja muut jalokivet vuosien tuomalla kokemuksella.

Korujen korjaus- ja muutostyöt toteutetaan ammattitaidolla ja vanhaa korua kunnioittaen. Korundissa tehdään lisäksi tyylillä kone- ja käsinkaiverrukset, myös lasiin ja teräkseen.

Myymälän puolelta löytyy laaja, monipuolinen valikoima koruja, kelloja ja lahjatavaraa. Olipa kyseessä pieni muistaminen, hääpäivä, syntymäpäivä tai vaikka kastelahja, löydät meiltä paljon erilaisia lahjaideoita! 

Liikkeessä vaihdetaan myös käden käänteessä kellojen paristot ja hoidetaan pienimuotoiset esim kellonrannekkeiden korjaukset.– ja kultaseppien asiantuntemus on käytettävissä niin isoissa kuin pienissäkin asioissa.

Jos mieltäsi askarruttaa jokin aihepiiriin liittyvä asia, tule rohkeasti juttelemaan! Kustannusarvion tehtävästä työstä saa aina veloituksetta – ja myös suunnittelu on maksutonta.


Haaveiletko uniikista korusta?


Olemme erikoistuneet tilaustöihin – pieniin tai suuriin, mutta aina tärkeisiin.

Olet hyvissä käsissä!

Miten homma käynnistyy?

- Asiakkaalla on olemassa ainakin jonkinlainen käsitys siitä, millaisen korun hän haluaa. Keskustelussa  idea yleensä kirkastuu entisestään ja pystymme tarjoamaan erityisosaamisemme eri metalleista, jalokivien ja helmien käytöstä.

Entä mitä tapahtuu seuraavaksi?

- Asiakkaalle esitetään luonnos korusta. Luonnosta muokataan asiakkaan toivomusten mukaan. Suunnittelutyö on asiakkaalle maksutonta.

Sittenkö päästään jo tekemään? 

- Kyllä, seuraavaksi valmistamme korun ja se luovutetaan asiakkaalle.

Ja lopussa kiitos seisoo?

- Aivan varmasti! Asiakkaalla on ainutlaatuinen koru, jollaisia on maailmassa vain yksi.

”Tilaustöitä lähdetään aina suunnittelemaan asiakkaan ajatusten pohjalta, tätä kuunnellen ja palvellen parhaalla tavalla. Yhteistyöllä päästään timanttiseen lopputulokseen.”

- Kultasepät Katri ja Sirkku, yhteensä yli 50 vuotta kokemusta alalta.

Saamassamme asiakaspalautteessa korostuu asiakkaan tyytyväisyys kultasepän ammattitaitoon. Kyky kuunnella asiakasta on lähtökohtaisen tärkeää tässä työssä.

Sirkku

Kun asiakas aidosti vaikuttuu tehdyn korun kauneudesta, se on tekijälle se kaikkein suurin hetki. Suoraan asiakkaan sydämestä tuleva kiitos on paras palkinto.

Katri

Myymälän puolelta löytyviä tuotemerkkejä mm.


CR Collection Ruesch
Hirsch
H Roselli
Juhana Tampere
Suomen Korutuote
Kulta Mäki
Love Locks
Lumoava
Magnetix Wellness
Oy Perkko, Leijona ja Casio-kellot
Pirami
PlatinOro
Remmitalo Virolainen
Silver Bar
Taigakoru
Top Nordic
Troika